• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'da Erden Timur Başkan Adayı Olacak mı?

Galatasaray'da Erden Timur Başkan Adayı Olacak mı?

Galatasaray'da yeni dönem için başkanlık ve yönetim kurulu seçimlerinin tarihi belli oldu. Bir yandan Dursun Özbek'in aday olup olmayacağı merak ediliyorken diğer yandan Erden Timur'un başkan adaylığı da araştırılıyor. Erden Timur başkan adayı olacak mı? İşte detaylar:

SEZON SONU SEÇİM VAR!

Galatasaray Kulübü'nde sezon sonu yapılacak başkanlık seçiminin tarihi netlik kazandı. Fanatik'te yer alan habere göre; başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek olan seçimin tarihi 25 Mayıs olarak belirlendi. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa sarı-kırmızılı kulüp 1 Haziran'da çoğunluğa bakılmaksızın seçime gidecek.

ERDEN TİMUR'A YÖNETİM KURULU TEKLİFİ!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur'a yeni yönetimde yer alması için resmi teklif yaptı.

Bu teklif sonrası düşünmek isteyen Erden Timur, Galatasaray Başkanı Özbek'ten süre istedi. Timur düşündükten sonra karar alıp Başkan Özbek'e dönüş yapacak.

 

ERDEN TİMUR ADAY OLACAK MI?

Geçen sezon ve bu sezon yaptığı transferlerle gündem olan ve Galatasaraylıların gönlünde taht kuran Erden Timur için taraftarlar başkan adayı olması yönünde paylaşımlarda bulundu. Ancak Erden Timur'un böyle bir açıklaması bulunmuyor. Timur'un yine Başkan Özbek'in yanında yönetim kurulu üyesi olarak yer alması bekleniyor.

Bakmadan Geçme