• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'dan Yeni Karaborsa Açıklaması

Galatasaray'dan Yeni Karaborsa Açıklaması

Gazeteci Fatih Altaylı, son günlerde büyük tartışmalara neden olarak Galatasaray'daki "karaborsa" iddialarıyla ilgili konuştu. Sarı-kırmızılılarda yönetim kurulu üyesi Ali Yüce'nin istifasının perde arkasını anlatan Altaylı, "karaborsa" iddialarında adı geçen "Eray Yazgan’ın Alper Narman’ın ve Bora Bahçetepe’nin banka hesabına bakılsın" dedi. Yönetime seslenen Altaylı, iddiaların araştırılması için bu işlerde uzman bir şirketle anlaşılmasını istedi ve masrafları kendi karşılayacağını söyledi.

Galatasaray Spor Kulübü'nde, "karaborsa" iddiaları ve iddialar çerçevesinde yaşanan tartışmaların yankıları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda Young Boys maçı öncesi bu iddialarla ilgili sert bir paylaşım yapıldı ve altında tüm yönetim kurulu üyelerinin imzası yer aldı. Bazı yöneticilerin söz konusu metne onay vermediği halde metnin altında imzalarının yer almasına tepki gösterdiği belirtilirken; yönetim kurulu üyesi Ali Yüce, yaşananlardan sonra istifa ettiğini açıklamıştı.

DURDUN ÖZBEK SAVCILIĞA MÜRACAAT ETTİ

Galatasaray Spor Kulübü, sosyal medyadan bir duyuru yayınladı. Yayınlanan duyuruda karaborsa olayıyla ilgili Galatsaray Başkanı Dursun Özbek'in Cumhuriyet Başsavcılığına müracaatta bulunduğu söylenildi.

Galatasaray'dan Yeni Karaborsa Açıklaması

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme