• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman? Takımların muhtemel 11'leri belli

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman? Takımların muhtemel 11'leri belli

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, ligin 2. sırasında yer alan Galatasaray, kendi sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. 


Okan Buruk'un ekibi, hafta sonu oynayacakları kritik Fenerbahçe derbisi öncesinde mutlak 3 puan hedeflerken Fatih Karagümrük ise galip gelerek alt sıralardan kurtulmayı amaçlıyor. Peki, Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda? 


Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)


Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde 40 puanla ligin 2. sırasında yer alan Galatasaray, 17 puanla 14. sırada bulunan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Okan Buruk'un öğrencilerinin tek amacı, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılıp Fenerbahçe deplasmanına kayıpsız bir şekilde gitmek, Karagümrük ise alacağı puan ya da puanlarla alt sıralardan kurtulma planları yapıyor. Zorlu maçın canlı anlatımı ve tüm detaylar haberimizde olacak.


Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının muhtemel 11'leri: 


Galatasaray: Günay, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem, Icardi. 

Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Dresevic, Veseli, Levent, Feghouli, Mendes, Rohden, Eysseric, Can Keleş, Serdar Dursun.
Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda?

Rams Park'ta oynanacak olan maçı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Kritik mücadele 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bu maçın canlı skoru ve tüm detaylar fanatik.com.tr'de olacak... 

Galatasaray: 11 Karagümrük: 2 

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, bugüne kadar ligde 18 kez rakip oldu. Sarı-Kırmızılılar 11 defa sahadan galip ayrılırken, Kırmızı-Siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma berabere sona erdi. Rekabette Galatasaray 35 kez ağları havalandırdı, Karagümrük ise 16 gol sevinci yaşadı.
 

Bakmadan Geçme