• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray ile Beşiktaş Karşı Karşıya Geliyor

Galatasaray ile Beşiktaş Karşı Karşıya Geliyor

Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçında 3 Ağustos Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile Beşiktaş yarın karşı karşıya gelecek.

TFF'nin 2006'dan bu yana düzenlediği ve eski Cumhurbaşkanlığı Kupası formatında oynanan organizasyon, geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası kazananı Beşiktaş arasında oynanacak.

Süper Kupa mücadelesi, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak. Müsabaka, 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayımlanacak.

İKİ RAKİP 9.KEZ KARŞI KARŞIYA!

1965-1966 sezonundan bu yana Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Süper Kupa adlarıyla düzenlenen organizasyon, Galatasaray ve Beşiktaş'ı 8 kez karşı karşıya getirdi.

Altısı Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda yapılan karşılaşmalarda Galatasaray 4, Beşiktaş ise 2 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İki takım arasındaki iki Süper Kupa mücadelesinde ise takımlar birer kez kupayı kaldırdı.

Bakmadan Geçme