• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'ın Yıldızı Hakim Ziyech, Şampiyonluk Kutlamasına Filistin Bayrağı İle Çıktı

Galatasaray'ın Yıldızı Hakim Ziyech, Şampiyonluk Kutlamasına Filistin Bayrağı İle Çıktı

Süper Lig'de 24'üncü şampiyonluğunu kazanan Galatasaray, Rams Park'ta düzenlenen törenle kupayı kaldırdı. Taraftarların tribünleri tıklık tıklım doldurduğu kutlama programına sarı-kırmızılıların yıldız oyuncusu Hakim Ziyech damga vurdu!

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray bugün taraftarlarıyla buluştu.

Rams Park'ta gerçekleştirilen kutlama programına tüm futbolcular teknik heyet ve yönetim tam kadro katılım sağladı.

Kutlamalar için İstiklal Caddesi'ndeki Galatasaray Lisesi'nde bir araya gelen teknik ekip ve futbolcular, üstü açık otobüsle RAMS Park'a 1,5 saatlik yolcuğun ardından ulaşabildi.

Rams Park'ta şampiyonluk kutlaması için özel sahne kuruldu. Taraftarların tıklım tıklım doldurduğu stadyumda futbolcular tek tek anons edilerek platform üzerinde yürüyerek yerlerini aldı.

FİLİSTİN BAYRAĞI KUTLAMAYA DAMGA VURDU!

Galatasaray'ın Hollanda doğumlu olan ancak 2018 FIFA Dünya Kupası, 2019 Afrika Uluslar Kupası ve 2022 FIFA Dünya Kupasılarında Fas'ı temsil eden yıldız oyuncusu Hakim Ziyech, yaptığı hareketle milyonların gönlünde taht kurdu.

Katil İsrail'in yaptığı zulme kayıtsız kalmayan ve aylardır İsrail'in bombardımanı altında yaşam mücadelesi veren Filistinlileri unutmayan Ziyech, şampiyonluk kutlamalarına Filistin bayrağı ile çıktı.

Galatasaray'ın Yıldızı Hakim Ziyech, Şampiyonluk Kutlamasına Filistin Bayrağı İle Çıktı

Kurulan özel platformda omzuna aldığı Filistin bayrağını açarak yürüyen Ziyech, taraftarlardan da çok büyük alkış aldı.

Galatasaray'ın Yıldızı Hakim Ziyech, Şampiyonluk Kutlamasına Filistin Bayrağı İle Çıktı

Bakmadan Geçme