• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Karagümrük Maçında Muslera Neden Yok?

Galatasaray Karagümrük Maçında Muslera Neden Yok?

Süper Lig'in 17.haftasında Galatasaray sahasında Vavacars Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Zirve yarışında yara almak istemeyen ve derbiye moralli gitmek isteyen Galatasaray bu maçı kazanma peşinde. Maçın ilk 11 açıklandı ancak Muslera kalede yer almadı. Maça Günay ile başlayacak olan Galatasaray'da Muslera kadroda yer almıyor. Peki Muslera neden kadroda yok?

Evinde oynadığı son dokuz lig maçını da 2 ve 2'den fazla gol atarak kazanan Galatasaray, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son kasım 2017 Mayıs 2018 arasındaki dönemde yaşadı.

Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında oynadığı yedi maçın sadece birini kazanan VavaCars Fatih Karagümrük, tek galibiyetini sezonun ilk dış saha karşılaşmasında 2-0'lık sonuçla Rams Başakşehir'den almıştı.

MUSLERA CEZALI!

Sarı-kırmızılılara konuk olacak İstanbul ekibinde Gürcü antrenör Shota Arveladze yeni takımıyla ilk maçına çıkacak. Ayrıca VavaCars Fatih Karagümrük'te Ceccherını, Shukurov ve Güven Yalçın sarı kart cezalısı olduğu gerekçesiyle mücadelede forma giyemeyecek.

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray, sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Galatasaray'da cezalı Muslera ile sakatlığı bulunan ve ameliyat olan Sergio Oliveira zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda Davinson Sanchez ve Boey ise pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda tek hedef dev derbi öncesi 3 puan alarak Kadıköy'e moralli gitmek olacak.

İlk 11'ler:

Galatasaray: Günay, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış, Torreira, Kerem Demirbay, Mertens, Ziyech, Kerem, Icardi.

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre, Veseli, Braschi, Dresevic, Levent, Rohden, Feghouli, Eysseric, Mendes, Can, Lasagna.

Bakmadan Geçme