• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Nymburk Basket Maçı Canlı İzle! 8 Ekim Salı

Galatasaray Nymburk Basket Maçı Canlı İzle! 8 Ekim Salı

Galatasaray ile Nymburk, FIBA Şampiyonlar Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Galatasaray – Nymburk, FIBA Şampiyonlar Ligi maçı, 08-10-2024 Salı günü TRT Spor, Tivibu Spor 1, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Galatasaray Nymburk Basket Maçı Canlı İzle! 8 Ekim Salı

Galatasaray, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir maça çıkacak. D Grubu'nda zirveyi hedefleyen temsilcimiz, 2'inci haftada Era Nymburk'u ağırlayacak.

Galatasaray, Avrupa'da sezona galibiyetle başladı. Sarı kırmızılılar, geçen hafta Alman ekibi Rasta Vechta'yı 103-91 mağlup etti. 21 sayı, 9 asistle oynayan Otis Livingston, takımın öne çıkan ismi oldu.

Galatasaray, taraftarı önünde kazanarak grup liderliği yolunda avantaj yakalamak istiyor. Şampiyonlar Ligi formatında normal sezon gruplarında 4 takım yer alıyor. Grubu lider bitiren takım direkt olarak son 16 turuna adını yazdıracak.

2 ve 3'üncü sıradaki ekipler ise son 16 turuna kalmak için play-in turunda mücadele edecek. EFEKT Era Nymburk ise ilk maçında Yunan Promitheas Patras takımını deplasmanda 86-78 yendi.

Nymburk, kendi ligine de 3'te 3 yaparak başladı. Çekya temsilcisi, Şampiyonlar Ligi'nde 2020 ve 2021 yıllarında çeyrek final oynadı.

Galatasaray - Era Nymburk maçı 20.00'de başlayacak. Basketbol Gelişim Merkezi'ndeki mücadele, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme