• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Sivasspor Maçı Muhtemel 11'i Icardi Oynayacak mı?

Galatasaray Sivasspor Maçı Muhtemel 11'i Icardi Oynayacak mı?

Süper Lig'de liderlik yarışında averaj farkı ile 2.sırada yer alan Galatasaray bu hafta kritik Sivasspor deplasmanına gidecek. 11 Ocak Perşembe günü saat 17:00'de oynanacak karşılaşma öncesinde Galatasaray bugünkü antrenmanını da yaptı. Konyaspor maçında eksik futbolcuları ile gündem olan Galatasaray'ın Sivasspor maçında hangi oyuncularla sahada olacağı araştırılıyor.

Trendyol Süper Lig’de averajla 2. sırada yer alan Galatasaray, 16. hafta erteleme maçında Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, geniş alanda topa sahip olma çalışmasının ardından hücum çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

ICARDİ SİVASSPOR MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Yüzünden yaşadığı sakatlık sonrası Galatasaray'ın yaptığı açıklama ile birkaç maç oynayamayacağı belirtilen Icardi'nin son durumu merak konusu oldu. Sakatlığı için henüz yeni bir açıklama yapılmayan İcardi'nin bu maçta da oynamaması bekleniyor.

Galatasaray'ın Muhtemel 11'i:

 

Muslera, Boey, Abdülkerim, Nelsson, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Kerim Aktürkoğlu, Zaha, Mertens Halil

Bakmadan Geçme