• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray - Young Boys Maçına Hazır! İşte İki Takımın Muhtemel 11'leri

Galatasaray - Young Boys Maçına Hazır! İşte İki Takımın Muhtemel 11'leri

Galatasaray sezonun en önemli maçlarından birinde evinde Young Boys'u ağırlayacak. Kritik karşılaşmaya saatler kala iki takımın da muhtemel 11'leri belli oldu.

Galatasaray, Avrupa arenasında belki de sezonun gidişatını belirleyecek kader maçına çıkıyor. Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre'nin Young Boys ekibiyle karşı karşıya gelecek. 

Deplasmandaki ilk karşılaşmayı 3-2 kaybeden Okan Buruk'un ekibi, rakibini elemesi için en az 2 farklı galip gelmek zorunda. Müsabaka sarı-kırmızılı ekibin 1 farklı üstünlüğüyle sona erdiği takdirde uzatmalara geçilecek. Beraberlikte ve konuk takım galibiyetinde ise turu geçen taraf Young Boys olacak.

Galatasaray, Devler Ligi'ne katılarak camiaya moral aşılamak amacında olacak. Sarı-kırmızılı yönetim ise kulübün Şampiyonlar Ligi'nden elde edilecek gelirle kadroyu yeni takviyelerle güçlendirme hedefinde...

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, cezası nedeniyle ilk maçta olduğu gibi bir kez daha takımın başında yer alamayacak. Sakatlığı geçen Fernando Muslera ile kırmızı kart cezası sona eren Kaan Ayhan, Young Boys'a karşı forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan Davinson Sanchez'in ise riske edilmesi beklenmiyor.

Galatasaray, Young Boys'u elemesi durumunda tarihinde 18. Kez Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak. Sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde bugüne kadar 17 kez grup aşamasında boy gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, 10 kez elemeleri geçerek, 7 kez de doğrudan grup aşamasında yer aldı. Okan buruk'un öğrencileri, Young Boys'u eleyerek "Devler Ligi"nde bu sezon ilk kez uygulanacak 36 takımlı lig formatında yer almayı hedefliyor.

Rams Park'ta oynanacak maç, 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonundan hakem Espen Eskas yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Jelert, Nelsson, Kaan, Köhn, Torreira, Sara, Barış, Kerem, Mertens, Icardi.

Young Boys: Keller, Blum Zoukrou, Camara, Hadjam, Niasse, Lauper, Monteiro, Ugrinic, Colley, Ganvoula.

Bakmadan Geçme