• Haberler
  • Siyaset
  • Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: AK Parti Bizden Çekiniyor!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: AK Parti Bizden Çekiniyor!

Kamuoyunda Gelecek Partisi AK Parti'ye mi katılacak sorusunun cevabı merak edilirken Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi. Davutoğlu, 'AK Parti Genel Merkezi'nin partimizi çok yakından takip ettiğini biliyoruz. Şunu açık söyleyeyim bizden çok çekiniyorlar. Gücümüzü, her geçen gün güçlendiğimizi biliyorlar.' dedi.

Ankara kulisleri, günlerdir Gelecek Partisi AK Parti'ye mi katılacak? Sorusunun cevabını ararken Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu, il başkanları toplantısında adeta her kesi ters köşe yapan dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Eski Başbakan, AK Parti ile görüşmelerin olduğunu ancak kendi partisinden AK Parti’ye değil, AK Parti’den Gelecek Partisi’ne milletvekili transferleri olacağını söyledi.

“HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ”

TV Nota’dan Gamze Elbüz, saat 21.00’da başlayan ve biraz önce sona eren online il başkanları toplantısında konuşan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun, kendilerinin her geçen gün biraz daha güçlendiklerini kaydettiği toplantının detaylarına ulaştı.

“AK PARTİLİ VEKİLLER BİZE GEÇMEK İSTİYOR”

Son günlerde basında çıkan AK Parti’ye milletvekili geçiş iddialarını yorumlayan Davutoğlu, kulağına böyle bir şey gelmediğini, ancak AK Partili birçok milletvekilinin Gelecek Partisi’ne katılmak istediğini öne sürdü.

“BİZDEN ÇOK ÇEKNİYORLAR, GÜCÜMÜZÜ BİLİYORLAR”

Davutoğlu son olarak, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Gelecek Partisi’nden oldukça çekindiğini de iddia etti. Eski Başbakan, “AK Parti Genel Merkezi’nin partimizi çok yakından takip ettiğini biliyoruz. Şunu açık söyleyeyim; bizden çok çekiniyorlar. Gücümüzü, her geçen gün güçlendiğimizi biliyorlar. Bizden çekindiklerini çok net olarak gözlemleyebiliyoruz. AK Parti ile görüşmeler var, evet doğru. Ama bizden onlara gitmek isteyenler yok, onlardan bize gelmek isteyenler var. Onların görüşmelerini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme