• Haberler
  • TV
  • Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Gizli Bahçe 1.bölüm reyting sonuçları!

Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Gizli Bahçe 1.bölüm reyting sonuçları!

Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Gizli Bahçe 1.bölüm reyting sonuçları!... NOW TV'nin yeni dizisi Gizli Bahçe ilk bölümüyle 15 Ekim Salı akşamında izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla merak edilen dizilerden olan Gizli Bahçe'nin reyting sonuçları araştırılıyor. Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Beğenildi mi?

Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Gizli Bahçe 1.bölüm reyting sonuçları!

 

GİZLİ BAHÇE KONUSU:

Nazlı, oğlu Memo’yla yaşayan yoksul, bekar ve genç bir annedir. Memo’nun güçlü ve zengin amcası Demir Akçınar, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo’ya sahip çıkmak için peşlerine düşer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiği anda, yeğeninin böyle bir kadının yanında büyümesine izin vermeyecektir. Memo’yu alabilmek için büyük bir savaş başlatır.

Kendini bu mücadelenin içinde bulan Nazlı aslında Demir’in düşündüğü gibi biri değildir, daha büyük bir sırrı vardır. Nazlı ve Demir, Memo’nun iyiliği için savaşırken Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler onların bu savaşını daha da içinden çıkılmaz bir hale getirecektir.

GİZLİ BAHÇE TUTTU MU?

NOW TV'nin yeni dizisi Gizli Bahçe salı günleri izleyici ile buluşacak. Bugün ilk bölümü yayınlanan dizinin reytinglerde çok yüksek bir başlangıç yapması beklenmiyor. Zira sosyal medyada yapılan paylaşımlarda çok fazla beğenildiğine dair yorumlar yapılmadı. Dizinin yine de ilk 10'a girmesi bekleniyor.

15 EKİM SALI REYTİNG SONUÇLARI:

15 Ekim Salı gününe ait reyting sonuçları yarın saat 11:00 civarında açıklanacak. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz sayfamızda olacak!

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

Gizli Bahçe dizisi tuttu mu? Gizli Bahçe 1.bölüm reyting sonuçları!

Bakmadan Geçme