• Haberler
  • Sinema
  • Gladiator 2'nin Fragmanı Yayınlandı! Gladiator 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Gladiator 2'nin Fragmanı Yayınlandı! Gladiator 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

20 yıl aradan sonra Ridley Scott, unutulmaz başyapıtı Gladyatör'e yepyeni bir devam filmiyle geri dönüyor! Gladiator 2'nin ilk afişi ve heyecan verici detayları nihayet ortaya çıktı. İşte tüm detaylar detaylar...

İlk filmde Commodus'un gölgesinde kalan ve intikam ateşiyle büyüyen Lucius, bu kez başrolde yer alıyor. Paul Mescal, izleyicileri Lucius'un gladyatör arenası ve Roma İmparatorluğu'nda yükselişine tanıklık edecek.

Oscar'da En İyi Film dahil beş ödül kazanan 2000 yapımı Gladyatör filmi, Ridley Scott imzasıyla yeniden beyazperdeye dönüyor. Filmin ilk afişi yayınlandı.

GLADIATOR 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Başrolünde Paul Mescal'in yer aldığı Gladyatör 2'den ilk görseller Vanity Fair tarafından yayınlandı. Yönetmen koltuğunda ilk filmde olduğu gibi Ridley Scott'ın olduğu film 15 Kasım 2024'ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.

"Gladyatör 2" filminin kadrosunda Paul Mescal, Denzel Washington, Barry Keoghan ve Joseph Quinn gibi isimler yer alıyor. Filmin başrol oyuncusu Paul Mescal, ilk Gladyatör filmindeki Lucilla'nın oğlu Lucius'un yetişkin versiyonunu canlandırıyor.

İmparator Geta'ya Stranger Things dizisiyle adından söz ettiren Joseph Quinn hayat verecek.

Pedro Pascal ise Marcus Acacius adındaki bir generali canlandırıyor.

GLADYATÖR 2 VİZYON TARİHİ
David Scarpa tarafından kaleme alınan filmin bütçesinin yaklaşık 300 milyon dolar olduğu biliniyor. Filmin 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. Film, General Maximus'un ölümünden 30 sene sonrasını anlatacak.

MUHABİR

Bakmadan Geçme