• Haberler
  • Gündem
  • Gökdelenin 43'üncü katından düşüp hayatını kaybeden Semanur'un telefonu inceleniyor

Gökdelenin 43'üncü katından düşüp hayatını kaybeden Semanur'un telefonu inceleniyor

Ankara'da, gökdelende arkadaşının oturduğu 43'üncü kattaki evin penceresinden düşerek hayatını kaybeden binicilik eğitmeni Semanur Arslan'ın (27) cep telefonu incelemeye alındı. Semanur'un, ölmeden önce yakınlarına tehdit edildiğini ve takip altında olduğunu söylediği öğrenildi.

Binicilik eğitmeni Semanur Arslan, 20 Ekim akşamı Çankaya ilçesi, Konutkent Mahallesi'nde arkadaşları Ferhat D. (43) ile Ezgi Ö.'nün (31) bulunduğu gökdelendeki eve gitti. Semanur, iddiaya göre, bir süre sonra 43'üncü kattaki dairenin penceresinden zemine düşerek hayatını kaybetti.

Olayla ilgili gözaltına alınan ev sahibi Ferhat D. ile Ezgi Ö., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat D. ifadesinde, Semanur Arslan'ı tanımadığını, olay sırasında başka odada olduklarını ve dışarı çıktıklarında onu göremediklerini ileri sürdü. Ezgi Ö. ise Arslan'ın, erkek arkadaşı ile problemleri olduğunu ve sürekli ağladığını iddia etti.

'ARKADAŞINA TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLÜYOR' 

Semanur Arslan'ın ölümüyle ilgili soruşturmada cep telefonu incelemeye alındı. Semanur Arslan'ın, cep telefonu incelemesine ilişkin raporun yanı sıra otopsi raporu ve toksikoloji raporunda da ölümüyle ilgili deliller elde edilmesi bekleniyor.

Bakmadan Geçme