• Haberler
  • Gündem
  • Gören Herkes Aynı Soruyu Soruyor Arda Güler Garson mu Oldu?

Gören Herkes Aynı Soruyu Soruyor Arda Güler Garson mu Oldu?

İstanbul'da çekildiği tahmin edilen bir videoda Real Madrid'in yıldızı milli oyuncu Arda Güler'e benzerliğiyle dikkat çeken garson sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'da olduğu tahmin edilen bir restorant veya kafede çalışan ve masaları silerken görüntüsü çekilen garsonun Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'e benzerliği görenleri hayretlere düşürdü.

İsmi bilinmeyen garsonu görenler cep telefonuna sarılıp görüntü ve fotoğraf çekerken şaşkınlıklarını gizleyemeyen herkes "Arda Güler garson mu oldu?" sorusunu sormaktan kendini alamadı.

Videonun sosyal medya platformlarında paylaşılmasının ardından binlerce kullanıcı videonun altına ilginç yorumlar yaptı.

Benzerliği tehlikeli bulanların yanı sıra Arda Güler'in Real Madrid'de forma şansı bulamamasına atıfta bulunanlara kadar binlerce yorum yapıldı.

ARDA GÜLERİN REAL MADRİD'DEKİ DURUMU YORUMLARA YANSIDI

Fenerbahçe'den büyük umutlarla İspanyol devi Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılması gündemde olan Arda Güler'in forma şansı bulamaması yorumlara da yansıdı. 

Genç yıldızın geleceğine dair gelişmeler önümüzdeki günlerde netleşecek.

İşte o yorumlardan bazıları; 

Bakmadan Geçme