• Haberler
  • Spor
  • Göztepe Manisa FK Maçı Canlı İzle 16 Şubat 2024

Göztepe Manisa FK Maçı Canlı İzle 16 Şubat 2024

Göztepe Manisa FK Maçı Canlı İzle 16 Şubat 2024... Göztepe ile Manisa FK, Trendyol 1. Lig maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Göztepe – Manisa FK, Trendyol 1. Lig maçı, 16-02-2024 Cuma günü TRT Spor, Bein Sports 2, beIN Sports Tod TV, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla Süper Lig potasında 2. basamakta yer alan Göztepe, 23. haftanın açılış karşılaşmasında evinde orta sıralarda yer alan Manisa Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Ev sahibi Göztepe'de sarı kart cezalısı stoper Taha'nın yanı sıra sakatlığı devam eden orta saha Doğan mücadelede forma giyemeyecek. Konuk Manisa FK'da ise tedavileri devam eden Ayberk ile yeni transfer Ofkir sahadaki yerlerini alamayacak.

Ligde son 5 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak Süper Lig yolunda tam gaz yoluna devam eden Göztepe'nin Bulgar çalıştırıcısı Stanimir Stoilov, seriyi sürdürmek istediklerini belirtti. Stoilov, "Taraftarımızın desteği ile bir maçımızı daha kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme