• Haberler
  • Spor
  • GS Ümraniye Maçının Hakemi Burak Pakkan Kimdir?

GS Ümraniye Maçının Hakemi Burak Pakkan Kimdir?

GS Ümraniye Maçının Hakemi Burak Pakkan Kimdir?... Ziraat Türkiye Kupası'nad 5.tur maçında Galatasaray ile Ümraniyespor karşı karşıya geliyor. Maçın orta hakemi Burak Pakkan merak edilen isimlerden oluyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde yapılacak müsabaka, saat 21.00'de başladı. Mücadelede hakem Burak Pakkan düdük çalıyor. Karşılaşma, A Spor'dan yayınlanıyor.

Süper Lig'de geçen sezon şampiyonluğa ulaşarak Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etme hakkı kazanan sarı-kırmızılı ekip, kupaya bu turdan dahil oldu.

Türkiye Kupası mücadelesine 3. turda başlayan Ümraniyespor ise bu etapta TFF 3. Lig ekibi Orduspor 1967'yi 5-1'lik skorla eledi. Kırmızı-beyazlı takım, dördüncü turda ise yine TFF 3. Lig takımı Çankaya'yı 2-1 yenerek geçti.

Tek maç üzerinden oynanacak 5. turu geçecek takım adını son 16 turuna yazdıracak.

İlk 11'ler

Galatasaray: Günay Güvenç, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Tete, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Halil

Ümraniyespor: Abdulsamed, Glumac, Cavare, Mustafa, Hasan, Siraçhan, Serkan, Diniyev, Emre Demir, Uğur Kaan, Ayman

MAÇIN HAKEMİ BURAK PAKKAN KİMDİR?

6 Ocak 1989 yılında Ankara’da dünyaya gelen Burak Pakkan, Liseyi Çankaya Anadolu Lisesi’nde Almanca yabancı lisan yüklü okudu, sonrasında ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Babasının eski futbolcu ve antrenör olmasından dolayı futbolla içli dışlı büyüyen Pakkan, futbolcu oldu. Önce MKE Ankaragücüaltyapısında 2 dönem boyunca stoper olarak görev alan Pakkan, devamında ise amatör küme ekibi olan Kavaklıdere Spor Kulübü’ne geçti. 2007 yılında Üniversiteye hazırlandığı dönemde antrenmanlarla dersleri bir arada yürütemediği için futbolu bıraktı.

Bakmadan Geçme