• Haberler
  • Magazin
  • Gülse Birsel ve Vural Çelik gerginliğinde neler oldu?

Gülse Birsel ve Vural Çelik gerginliğinde neler oldu?

Araları açık olan Gülse Birsel ve Vural Çelik ayrı ayrı objektiflere yansıdı. Aralarındaki gerginlik ne olacak? Küsler barışacak mı?

Vural Çelik geçtiğimiz günlerde bir ödül törenin gazetecilerin sorularını yanıtlamıştı. Gazetecilerin, "Gülse Birsel ile bir daha rol alır mısınız?" sorusuna,

"Tabii ki... Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir ancak üç günlük dünya. Önemli olan hataları unutup, geçmişte bırakıp, önümüze bakmak. Dünya ileri gidiyor, biz ileri gidiyoruz. 'Avrupa Yakası'nı 20 yıl önce yaptık. Ben 30 yaşındaydım, şimdi 50 yaşındayım. Üç günlük dünya. O yüzden kimsenin kimseye küsmesine gerek yok. Zaten komedide bir avuç insanız. Projelere baktığınız zaman görmek istediğiniz insanı görürsünüz ve 'O da var, bu da var' dersiniz. Ama sen bir oyuncuya küssün, senarist bir oyuncuya küs, yapımcı bir oyuncuya küs, oyuncu bir yapımcıya küs... Ne olacak böyle?" şeklinde cevap verdi.

'Avrupa Yakası' dizisi ve 'Aile Arasında' filminde birlikte kamera karşısına geçen Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gece Tarabya'da bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.

Ayrı ayrı balıkçıdan çıkan ikiliden Gülse Birsel, "Engin'in bir oyunu var, tiyatro oyunu. Ben orda minicik bir konuk oyuncuyum. Çekimden çıktık ve yemeğe geldik" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Vural Çelik'in yaptığı "Ben hata yapmış olabilirim, o hata yapmış olabilir. Önemli olan o anki duyguları geçmişte bırakıp, önümüze bakmak" açıklaması hazırlatılan Birsel, sorulara yanıt vermeden aracına bindi.

Bakmadan Geçme