• Haberler
  • Magazin
  • Hadise'nin Parasız Erkekler İçin Söylediği İfadeler Gündem Oldu

Hadise'nin Parasız Erkekler İçin Söylediği İfadeler Gündem Oldu

Başarılı sahne performanslarıyla dikkat çeken 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak katıldığı bir programda açıklamalar yapan ünlü sanatçı gündeme oturdu.

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından biri olan Hadise, Kaan Ölker’in “Popcast” programına katılarak özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü şarkıcı, açıklamalarıyla dikkat çekti ve bir süredir yalnız olduğunu belirtti.

ERKEĞİN MADDİ GÜNÜ OLMALI

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, Kaan Ölker'in "Popcast" programında yaptığı açıklamalarla gündemde. Uzun zamandır yalnız olduğunu söyleyen Hadise, evliliğe yeniden sıcak baktığını ancak hayatına girecek erkeğin maddi gücünün olması gerektiğini söyledi.

Hadise'nin Parasız Erkekler İçin Söylediği İfadeler Gündem Oldu

UZUN ZAMANDIR YALNIZIM

Hayatımda uzun zamandır ilk kez kendimi çok iyi hissediyorum. Hayatımda da uzun zamandır yalnızım. Yani aşk çok sevdiğimi bir şey ama şu an hayatımda kimse yok." diyen Hadise, "Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!" ifadelerini kullandı.

NEYİNE GÜVENİP BANA YAKLAŞIYORSUN

Son dönemlerde kadın-erkek ilişkilerinde ekonomik durumların tartışmalara yol açması da Hadise'ye soruldu. Ünlü şarkıcı, "İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!" dedi.

Hadise'nin Parasız Erkekler İçin Söylediği İfadeler Gündem Oldu

Hadise, "Taşıyabileceksen gel. Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel.” sözleriyle dikkat çekti


 

MUHABİR

Bakmadan Geçme