Hakim Ziyech'in yeni adresi

Galatasaray'da istenilen performansı veremeyen Hakim Ziyech aslanlardan ayrılıyor. Yönetim Ziyech'in bonservisinden kazanmayı düşünüyor, Ziyech'i birçok Avrupa takımı almak için sıraya girdi

Trendyol Süper Lig’in 18. Haftasında oynadığı 17 maçtan 14 galibiyetle ayrılan Galatasaray, lider Fenerbahçe’nin ardından ligde 2. Sırada yer alıyor. Kadıköy’deki maçta liderlik fırsatını kaçıran Okan Buruk yönetimindeki takımda, bu yılki transferlerin bekleneni vermediği konuşuluyordu.

Zira UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubunda yarışan Galatasaray, grubu üçüncü olarak tamamlayınca yoluna Avrupa Ligi’nde devam etmek durumunda kaldı. Diğer yandan ara transfer dönemine kısa süre kala transfer çalışmaları da hızlandı.


Galatasaray, sezon başında birçok dünya yıldızı kadrosuna ekleyerek güçlü bir ilk 11 oluştursa da gerek kişisel performanslar gerekse de takıma uyum konusunda sarı kırmızılı ekip umduğu başarıya ulaşamadı.


Tanguy Ndombele, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Davinson Sanchez gibi dünya yıldızları ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray’da özellikle Ziyech hayal kırıklığı yaşattı.


Galatasaray taraftarının heyecanla umut bağladığı fakat bir türlü istenen başarıyı gösteremeyen Ziyech, son olarak Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa maçı kadrosuna alınmadı.


Galatasaray’da yıldızı parlamayan Ziyech’in devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken, Avrupa'nın önemli takımları da Faslı oyuncu için devreye girdi. Galatasaray, Ziyech için gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, ciddi bir bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.


ZIYECH'İN YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR 


Yaz transfer döneminde kiralanan Ziyech'in Chelsea ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu ile sözleşme yapma önceliği bulunuyor.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Galatasaraylı futbolcu Hakim Ziyech'e ilgi duyan takımlar arasında Roma da yer alıyor.

Öyle ki, İtalyan futbol devi Faslı oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bakmadan Geçme