• Haberler
  • Spor
  • Halil Umut Meler Avrupa'da Dev Maçı Yönetecek

Halil Umut Meler Avrupa'da Dev Maçı Yönetecek

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalinde, Liverpool ile Atalanta arasındaki maçı Türk hakem Halil Umut Meler yönetecek. Maç, 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 20.00'de Liverpool'un Anfield Stadyumu'nda oynanacak

ÇEYREK FİNAL MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK

FIFA kokartlı elit hakem Halil Umut Meler, Avrupa futbolunun prestijli organizasyonlarından biri olan UEFA Avrupa Ligi'nde bir müsabakaya yönetici olarak atandı. Meler, 11 Nisan Perşembe günü İngiltere'nin Liverpool takımı ile İtalya'nın Atalanta takımı arasında gerçekleşecek olan çeyrek final mücadelesinde düdük çalacak.

MAÇ SAAT KAÇTA VE NERDE?

Bu önemli müsabaka, İngiltere'nin Liverpool şehrindeki efsanevi Anfield Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Arda Kardeşler üstlenecek. Karşılaşmanın VAR hakemi Alper Ulusoy, AVAR hakemi ise Abdülkadir Bitigen olarak belirlendi.

GEÇEN SENEDE ÇEYREK FİNALİ YÖNETMİŞTİ

Halil Umut Meler, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde görev alacak ilk maçını yönetmeye hazırlanırken, daha önce de benzer nitelikteki maçlarda başarılı performans sergelmişti. Örneğin, Son 16 Turu ilk ayağında Milan ile Slavia Prag arasındaki maçta düdük çalan Meler, geçen sezon oynanan Juventus-Sporting çeyrek final ilk maçında da görev almıştı.

Bakmadan Geçme