• Haberler
  • Spor
  • Halil Umut Meler, Performansı ile Gündem Oldu! Halil Umut Meler Maçı Nasıl Yönetti?

Halil Umut Meler, Performansı ile Gündem Oldu! Halil Umut Meler Maçı Nasıl Yönetti?

EURO 2024 E Grubu ikinci karşılaşmasında Belçika ile Slovakya karşı karşıya geliyor. Maçın hakemi, Halil Umut Meler, ilk yarıdaki kararlarıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Halil Umut Meler karşılaşmayı nasıl yönetti? Performansı nasıldı? Detaylar haberimizde...

Türkiye Süper Lig'inde en çok tartışılan hakemlerin başında yer alan ve Rizespor ile Ankaragücü arasında oynanan karşılaşmanın sonunda da Ankaragücü Kulüp Başkanı tarafından verdiği kararlar sonrasında yumruku saldırıya uğrayan Halil Umut Meler, EURO 2024 E Grubu'nda Belçika ile Slovakya arasında oynanan karşılaşmayı yönetiyor.

İlk yarısı 1-0 Slovakya'nın üstünlüğü ile sonuçlanan müsabakada verdiği kararlarla gündem olan Halil Umut Meler'in performansı da merak konusu oldu.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu Meler'in ilk yarı performansını eleştirirken az sayıdaki futbolsever ise Meler'in performansını beğendi.

DÜNYA SONUNDA TÜRK HAKEMLERİYLE TANIŞTI!

Halil Umut Meler ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

"Belçika Slovakya maçının hakemi her dakika her saniye maçı durduruyor Bilin bakalim kim Halil umut meler. Halil Umut Meler yardımcısı Doku ya ofsayt kaldırdı. Doku kendi yarı sahasından başladı koşmaya. Allahtan gol falan olmadı da dünyaya rezil olmadık. Gerçi gören gördü. Halil umut meler maçı düdük manyağı yaptı yine. Slovak oyuncu elle oynuyor Halil Umut Meler serbest vuruşu Slovakya'ya veriyor. Dünya sonunda Türk hakemleriyle tanıştı..."

Meler hakkında olumlu yorumlardan bazıları ise şu şekilde; "Şu ana kadar oynanan en kaliteli 2 maçtan birisi bu. Halil Umut Meler de fena değil. Kademe atlamış. Umarım Türkiye de yine yoldan çıkmaz. Demek ki oluyormuş;ilk 45 dk.da Halil Umut Meler sahada yok gibi..."

UEFA'DAN HALİL UMUT MELER PAYLAŞIMI!

Öte yandan EUFA'da sosyla medya hesabından Halil Umut Meler ile ilgili paylaşımda bulundu.

UEFA, yaptığı paylaşımda, "Halil Umut Meler'i ilk EURO'sunda görmek muhteşem!" ifadelerine yer verdi.

Halil Umut Meler, Performansı ile Gündem Oldu! Halil Umut Meler Maçı Nasıl Yönetti?

Bakmadan Geçme