• Haberler
  • Dünya
  • Hamas Lideri Sinvar'dan Husi Liderine Çok Konuşulacak Mektup!

Hamas Lideri Sinvar'dan Husi Liderine Çok Konuşulacak Mektup!

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen'deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti'ye yazdığı mektupta, 'Sizinle ve Lübnan ile Irak'taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır' dedi.

Hamas lideri Yahya Sinvar, Yemen'deki Husilerin lideri Abdul Malik el-Huti'ye mektup yazdı. Mektubunda Hamas'ın İsrail'e karşı uzun süreli savaşa hazır olduğunu belirten Sinwar, “Kendimizi düşmanın siyasi iradesini kıracak uzun bir yıpratma savaşına hazırladık” dedi.

İsrail'e karşı eylemleri için Husi liderine teşekkür eden Sinwar, “Füzelerinizi tüm katmanları, savunma ve önleme sistemlerini aşarak düşman varlığının derinliklerine gönderme başarınızdan dolayı sizi kutluyorum. Sizinle ve Lübnan ile Irak'taki gruplarla ortak çabalarımız bu düşmanı kıracak ve yenilgiye uğratacaktır” ifadelerini kullandı.

CAN KAYBI 41 BİNİ GEÇTİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bin 226’ya, yaralıların sayısı ise 95 bin 413’e yükseldi.
İsrail, Gazze Şeridi'ndeki katliamlarına 346 gündür devam ediyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi'ne son 24 saatte düzenlenen 3 saldırıda 20 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 76 Filistinlinin ise yaralandığı belirtildi. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 41 bin 226’ya, yaralıların sayısının 95 bin 413’e yükseldiği kaydedildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme