Hamas Yahya Sinvar'ın Ölümünü Doğruladı!

İsrail, dün Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar'ı öldürdüğünü duyurmuştu. Sinvar'ın ölüm haberi tüm dünyada geniş yankı uyandırırken Hamas bu konuda resmi açıklamayı bugün yaptı.

İsrail ordusu, Gazze'ye düzenlenen operasyonda Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğü iddia etmişti. Gözler Hamas'ın konuyla ilgili açıklamasına çevrilirken bugün kameralar önüne geçen üst düzey yetkili Bassem Naim Yahya, Sinvar'ın öldürüldüğünü doğruladı. Naim "Durum çok acı verici ama sonunda biz kazanacağız" dedi.

İsrail dün akşam saatlerinde Gazze'ye düzenlenen operasyonda Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü duyurmuştu.

BIDEN: DNA TESTİ SONUÇLARI ÖLDÜĞÜNÜ DOĞRULUYOR

Başbakan Binyamin Netanyahu da İsrail ordusunun duyurduğu haberi doğrularken ABD Başkanı Joe Biden da "DNA testi sonuçları Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldüğünü doğruluyor. Bugün ABD, İsrail ve tüm dünya için güzel bir gün" ifadelerini kullanmıştı.

HAMAS'TAN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Tel Aviv yönetiminden gelen art arda açıklamalar sonrası gözler Hamas'tan gelecek resmi bir açıklamaya çevrilirken beklenen haber bugün geldi.

"SİNVAR'IN ÖLÜMÜ ACI VERİCİ"

Hamas üst düzey yetkilisi Bassem Naim, Hamas lideri Yahya Sinvar'ın öldürüldüğünü doğruladı. CNN'e verdiği bir röportajda Naim, Sinvar'ın ölümünü "acı verici" olarak nitelendirdi ancak Hamas'ın "sonunda kazanacağını" iddia etti

Bakmadan Geçme