• Haberler
  • Sinema
  • Harley Quinn'i ünlü şarkıcı canlandıracak. Joker 2 ne zaman çıkıyor?

Harley Quinn'i ünlü şarkıcı canlandıracak. Joker 2 ne zaman çıkıyor?

Joker'in devam filminden görseller yayınlandı. Filmin fenomenlerinden Harler Quinn'i ise Lady Gaga canlandıracak.

Önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanan Joker: Folie À Deux filmi ile ilgili yeni resimler yayınlandı. 2019 yılında serinin ilk filmi "Joker" 1 milyar dolar hasılat elde etmiş ve Joaquin Phoenix'e en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazandırmıştı. Serinin ikinci filminde Joaquin Phoenix başrolleri Lady Gaga ile paylaşıyor.

Joker: Folie À Deux için heyecanlı bekleyiş sürerken filmden yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Filmin yönetmeni Todd Phillips, Instagram hesabı üzerinden filmden iki yeni görsel paylaştı.

Yayınlanan bu iki görselden birinde Joaquin Phoenix'in Joker'ını Arkham Asylum'da, yani Gotham şehrinin meşhur akıl hastanesinde görüyoruz. Paylaşılan ikinci görselde ise Joker'a Lady Gaga'nın hayat verdiği Harley Quinn eşlik ediyor.

Phillips'in yine Scott Silver'la birlikte yazdığı senaryodan yönettiği filmde Lady Gaga, Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendan Gleeson ve Jacob Lofland başrolleri paylaşıyor.

Film bir DC Elseworlds projesi olarak kabul ediliyor, dolayısıyla Peter Safran ve James Gunn'ın DC Evreni'nin bir parçası değil.

Joker 2 "Joker: Folie à Deux" 4 Ekim 2024'te vizyona girecek.

Bakmadan Geçme