Hasan Can Kaya'dan Taciz İddialarına Yanıt Geldi!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın bir partide tanıştığı genç bir kadını evinde tuttuğu iddiasıyla gözaltına alındığı öne sürüldü. Bu konuda Hasan Can Kaya bir açıklama yaptı.

Komedyen Hasan Can Kaya, bir partide tanıştığı genç bir kadını evinde alıkoymakla suçlandı. İddialara göre, kadın arkadaşlarına yardım çağrısı yapınca polis müdahale etti ve kadını Kaya'nın evinden çıkardı. Gözaltına alınan Kaya, kadının şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı. Hasan Can Kaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, iddiaları kesin bir dille reddetti ve iftira atanlara karşı tüm yasal haklarını kullanacağını belirtti.

HASAN CAN KAYA KONUYLA İLGİLİ NELER DEDİ?

X hesabından yaptığı açıklamalarda;

"Arkadaşlar bahse konu haberler gerçek dışı iddialardan ibaret olup ahlaksızca iftira atanlara yönelik tüm yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim."

 

 

"Arkadaşlar itibar suikasti var. Heryere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim."

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme