• Haberler
  • Dünya
  • Hizbullah Lideri Nasrallah'tan Son Dakika Açıklamaları!

Hizbullah Lideri Nasrallah'tan Son Dakika Açıklamaları!

Siyonist İsrail'in Beyrut'ta suikasti sonucu hayatını kaybeden Narallah'ın danışmanı ve Genelkurmay başkanı Fuad Şükr'ün cenaze töreni yapılıyor. Törende Hizbullah lideri Nasrallah açıklamalarda bulundu.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail'in Beyrut'ta Hizbullah başkomutanı Fuad Şükrü'ye, İran'da da Hamas lideri İsmail Haniye'ye suikast düzenlemesi sonrası mücadelenin yeni bir aşamaya girdiğini söyledi.

NASRALLAH'IN KONUŞMASINDAN NOTLAR:

Hizbullah lideri "Biz Bugün Filistin'i savunmanın bedelini ödüyoruz. Ve biz bu bedeli yıllardır ödüyoruz ve ödemeye devam edeceğiz. Biz bütün bunları göze alarak bu yolu seçtik direniş ve şehadeti. Hepimiz kanımızı avucumuzda taşıyoruz. Bu saldırılar bize sürpriz değil" dedi.

HANİYYE MESAJI!

İsmail Heniyye kardeşimin şehadeti nedeniyle Hamas ve El Kassam Tugayları'ndaki kardeşlerimize başsağlığı ve tebriklerimi iletiyorum.

Direnişte ve şehitlikte Hamas'ın ortağıyız ve kaçınılmaz zafere ulaşacağız.

Her türlü musibet ve trajediye güzel bir sabırla, Allah'ın iradesini kabul ederek ve O'na tevekkül ederek göğüs gereriz.

Banliyöde yaşananlar sadece bir suikast operasyonu değil, saldırganlıktır.

Tüm destek cephelerde yeni aşamaya girdik

Düşman bu mazlum kanların intikamını beklesin

Gazze'yi ve Filistin davasını desteklemenin bedelini ödüyoruz ve bu yeni değil; bu bedeli kabul edip ödüyoruz.

Tahran'da İsmail Haniye'yi öldüreceklerini, İran'ın sessiz kalacağını mı sanıyorlar?

-Düşmana söylüyorum: Az gül, ama çok ağlayacaksın. Henüz aştığınız çizgilerin ve aştığınız saldırganlığın türünün farkında değilsiniz. Hem düşmanın hem de dostların iyiliği için, tüm destek cephelerinde yeni bir aşamaya girdik, ancak bu aşamanın tırmanması düşmanın tepkilerine bağlı.

-Düşman bu milletin şerefli halkının misillemesini beklemelidir.

(Kaynak: Artı Gerçek, Doğru Haber)

Bakmadan Geçme