HÜDA PAR'dan 9 Şehit İçin Açıklama Yapıldı mı?

Türkiye'yi yasa boğan haber yine Kuzey Irak'tan geldi. Geçtiğimiz ay 12 askerimizin şehit olmasının ardından HÜDA PAR taziye mesajını geç yayınlamıştı. 9 askerimizin şehit olmasından sonra HÜDA PAR'ın açıklama yapıp yapmadığı merak konusu oldu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Kuzey Irak'ta şehit olan askerler için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

Yaşanan hain saldırı ile alakalı "Terör saldırısını ve arkasındaki şer güçlerini kınıyorum" açıklamasında bulunan Yapıcıoğlu ABD ve İsrail'in terörü beslediğini de vurguladı.

İŞTE ZEKERİYA YAPICIOĞLU'NUN PAYLAŞIMI:

 

Başta ABD ve Siyonist işgal rejimi olmak üzere küresel emperyalist güçlerin bölgemiz üzerindeki emelleri herkesin malumudur.

Küresel emperyalizm, kapısında ihale almak için bekleyen taşeronu sahaya sürmüştür. Bu çetelerin kimin adına hareket ettiği ve kimlerden talimat aldığı bellidir.

Son saldırıları Gazze’deki soykırımdan ve bu soykırım nedeniyle başlayan yargılamadan, Siyonizmin hamisi ABD'den bağımsız değerlendirmek büyük hata olur.

Yaşanan acılar küçük siyasi hesaplara malzeme yapılmadan arkasındaki şer odakları deşifre edilmeli ve bedeli ödetilmelidir.

Terör saldırısını ve arkasındaki şer güçlerini kınıyorum. Feda-yı can eden kardeşlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bakmadan Geçme