• Haberler
  • Gündem
  • İBB'nin Resmi Sosyal Medya Hesabından Mehmet Şimşek'e Yönelik Skandal Paylaşım!

İBB'nin Resmi Sosyal Medya Hesabından Mehmet Şimşek'e Yönelik Skandal Paylaşım!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım resmi X hesabından, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i hedef alan küfürlü bir paylaşım yapıldı. Paylaşım kısa bir süre içerisinde kaldırılırken resmi hesaptan açıklama gecikmedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabı X'ten Türkiye'nin gri listeden çıktığını anlatan "Başardık" yazan bir paylaşım yaptı.

Bakan Şimşek'in paylaşımı ve Başardık ifadesi sosyal medya platformlarında kısa süre içerisinde gündem oldu. Türkiye'nin gri listeden çıkması ülke genelinde büyük bir sevinçle karşılanırken bir çok haber sitesi ve platformda bu konu gündemdeki yerini aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım resmi X hesabı @ulasimistanbul hesabından da, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "Başardık" ifadesi alıntılanarak bir paylaşım yapıldı. 

Paylaşım'da Mehmet Şimşek hedef alınırken ağır hakaret ifadesinin de yer alması kamuoyunun çok büyük tepkisini çekti.

İBB'nin Resmi Sosyal Medya Hesabından Mehmet Şimşek'e Yönelik Skandal Paylaşım!

Yapılan bu paylaşım taraflı tarafsız hemen herkesin tepksini çekerken resmi sayfadan cevap gecikmedi.

SİBER SALDIRIYA UĞRADIK!

Kısa bir süre içerisinde yapılan ahlaksız paylaşım kaldırılırken @ulasimistanbul hesabından da konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Hesabın siber saldırıya uğradığının belirtldiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Değerli Takipçilerimiz; Hesabımız siber saldırıya uğramış olup tarafımıza ait olmayan bir içerik yayımlandığı tespit edilmiştir. Süreci kontrol altına aldığımızı ve güvenlik önlemlerimizi güçlendirdiğimizi bilgilerinize sunarız."

Yüzlerce kullanıcı yapılan açıklamanın altına yaptığı yorumda inandırıcı olmadığını belirten ifadeler kullandı.

Bakmadan Geçme