• Haberler
  • Spor
  • Icardi Derbide Direğe Çarptı! Icardi'nin Gözü Şiş!

Icardi Derbide Direğe Çarptı! Icardi'nin Gözü Şiş!

Süper Lig'de 18.hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Golsüz berabere biten karşılaşma sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Özellikle maçın 22.dakikasında Galatasaray Icardi'ye Djiku'nun yumruk attığı gerekçesi ile penaltı beklerken maç sonrasında birçok kişi Icardi'nin gözünün şiştiğini paylaştı. Ancak Icardi'nin gözünün şişmesine sebep olan pozisyonun direğe çarptığı an olduğu anlaşıldı.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftası dev derbiye sahne oldu. Lider Fenerbahçe sahasında Galatasaray'ı konuk etti.

Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede birçok pozisyon olmasına rağmen iki takım da ağları havalandırmayı başaramadı ve maç golsüz eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından her iki takım da puanını 44'e yükseltirken Fenerbahçe averajla liderliğini sürdürdü.

ICARDİ'NİN POZİYONU ÇOK KONUŞULDU!

Maçın 22.dakikasında Galatasaray atağında ceza sahasında Djiku ile topa doğru koşan Icardi bir anda yerde kaldı. Poziyonda penaltı beklerken kafasına Djiku'nun vurduğunu iddia etti. Maç sonu görüntüleri yayınlanan Icardi'ye Djiku'nun teması olduğu ifade edildi. Yorumcular, eski hakem ve eski futbolculardan birçok isim penaltı olduğunu söyledi. Tartışmalar devam ederken Icardi'nin stadyumdan gözü şiş şekilde ayrıldığı görüldü.

MAÇTA DİREĞE ÇARPMIŞ!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Icardi'nin gözündeki şişliği maç sırasında gelen ortaya yükselmesi sonucu Djiku ile çarpışmasından dolayı olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca Icardi bir pozisyonda kale direğine fena çarparak yere düşüyor.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM GELDİ!

Galatasaray resmi hesaplarından Icardi'nin gözünün şiştiği fotoğrafı paylaşıldı.

Paylaşımda ise; "Sadece kendileri için adalet isteyenler bu gece yine her mecradan Türk futbolunu manipüle etmeye devam ettiler. Biz; hakem heyetinin, VAR odasının ve 26 kameranın göremediğini paylaşıyor ve yine onların yerine utanıyoruz ❗️

Türk futbolunu bu noktaya getirenlerin bir gün utanması temennisiyle…" ifadeleri kullanıldı.

Bakmadan Geçme