• Haberler
  • Spor
  • Icardi'nin Galatasaray'a İhtarname Çektiği Doğru mu?

Icardi'nin Galatasaray'a İhtarname Çektiği Doğru mu?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Icardi yeni bir iddia ile gündeme geldi. Sosyal medyada gündem olan iddiaya göre Icardi'nin 3 aylık alacağından dolayı Galatasaray'a ihtarname çektirdiği ifade edildi. Peki bu iddia doğru mu?

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, mali açıdan sıkıntılı günler geçiriyor. Futbolcuların maaşlarını ödemekte zorlanan sarı kırmızılıların başta Ziyech ve Zaha olmak üzere bazı futbolcular ile sorun yaşadığı iddia edilmişti. Konyaspor'un Abdülkerim Bardakcı transferi için Galatasaray'a ihtar yollamasının ardından bir başka futbolcu da alcakları için bu yönteme başvurdu.

Galatasaray'da sular durulmuyor. Sarı-kırmızılılarda ödemelerin üst üste gelmesi ve bunlara dayalı ihtarnameler, bir numaralı gündem haline geldi.

Galatasaray'dan Basel'e kiralık olarak gönderilen yıldız futbolcu Yusuf Demir, kendisine ödenmesi gereken parayı alamadığı gerekçesiyle sarı-kırmızılı takıma ihtarname çektiği iddia edildi.

Rapid Wien'den 6 milyon euro gibi yüksek bir bedelle transfer edilen Yusuf Demir için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Basel'e kiralanan Demir, senelik ücretinin neredeyse tamamını sarı-kırmızılılardan alıyordu.

YUSUF DEMİR'DEN İDDİALARA YALANLAMA GELDİ!

 

Sezon başında Basel'e kiralık giden Yusuf Demir, maaşını alamadığı gerekçesiyle Galatasaray'a ihtarname çektiği yönündeki iddiaları yalanladı.

ICARDİ'DE İHTARNAME ÇEKTİRDİ Mİ?

Sosyal medyada iddia edildiği gibi Icardi'nin Galatasaray'a ihtarname çektirdiği haberi doğru değil. Zira Icardi Torreira ile Mertens gibi yıldız futbolcularla Galatasaray'a ödeme konusunda anlayış gösteren isimler olarak biliniyor. Zira UEFA kulüplere yıl sonuna kadar ödemesi gereken ücreti ödememeleri durumunda 15 gün ek süre veriyor. Bu ek süre içinde Galatasaray'ın futbolculara ödeme yapacağı belirtiliyor.

KONYASPOR'DAN DA İHTAR GELMİŞTİ!

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, KonTV'de katıldığı canlı yayında Galatasaray kulübüne Abdülkerim Bardakcı transferi nedeniyle ihtar çektiklerini açıkladı.

Korkmaz, "Abdülkerim Bardakcı'dan kalan küçük bir taksit var. Onu bekliyoruz Galatasaray'dan. Maalesef onlar ödemedi, biz de onlara ihtar çektik. 'Parayı ödemezseniz dava açacağız' diye de bildirdik. Sonuçta dediğim gibi bu bizim alacağımız. Karşıdaki takımın kim olduğuna bakmıyoruz. Paramızı, hakkımızı istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'yı 2022 yazında 2,8 milyon euro bedelle kadrosuna katmıştı.

Son yıllardaki çıkışını sarı-kırmızılılarda da sürdüren Bardakcı, Galatasaray ve milli takımın vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi.

Bakmadan Geçme