• Haberler
  • Magazin
  • Icardi'yi Takipten Çıkmıştı! Wanda Nara Ayrılığı O Sözlerle Açıkladı!

Icardi'yi Takipten Çıkmıştı! Wanda Nara Ayrılığı O Sözlerle Açıkladı!

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, futbol kariyerinin yanı sıra eşi Wanda Nara ile ayrılma dedikodularının ardından açıklama geldi. Wanda Nara 'Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı' dedi.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, futbol kariyerinin yanı sıra eşi Wanda Nara ile sık sık gündeme geliyor. Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımları ve Icardi'yi takipten çıkması, Arjantin basınında boşanma iddialarına yol açmıştı.

Arjantin basını, Wanda Nara'nın Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'ye boşanma davası açtığını ve çiftin ayrılığın eşiğinde olduğunu duyurdu. Ünlü gazeteci Laura Ubfal, Wanda Nara'nın bu kararı uzun zamandır planladığını belirtti.

Wanda Nara'nın, boşanma haberlerinin ardından Mauro Icardi'yi sosyal medya hesaplarından takipten çıkması dikkat çekti. Ancak, Mauro Icardi'nin hala Wanda Nara'yı takip ettiği görüldü.

WANDA NARA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Arjantin basınına göre, Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, "Wanda bu kararı uzun zamandır vermek istiyordu" diyerek, ayrılık sürecinin uzun zamandır planlandığını belirtti.

WANDA NARA AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

America TV'nin haberine göre, Wanda Nara ayrılık kararını doğruladı. Nara, "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" açıklamasında bulundu. Bu açıklama, çiftin arasındaki sorunların çözülemediğini ve yollarını ayırdıklarını netleştirdi.
 

Bakmadan Geçme