• Haberler
  • Spor
  • Immobile'den Sonra Bir Yıldız Daha Beşiktaş'a Geliyor!

Immobile'den Sonra Bir Yıldız Daha Beşiktaş'a Geliyor!

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Paulista, Rafa Silva transferlerinin ardından İtalyan golcü Immobile ile de anlaşma noktasına geldi. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta son çıkan isim ise taraftarları sevinçten çılgına çevirecek bir isim. İşte Beşiktaş'ın transfer listesi...

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, Paulista, Rafa Silva transferlerinin ardından İtalyan golcü Ciro Immobile ile de anlaşma noktasına geldi. Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta son çıkan isim ise taraftarları sevinçten çılgına çevirecek bir isim.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet transferi için gündem Ciro Immobile.

Sky Italia'da yer alan habere göre Beşiktaş, İtalyan golcü ile 2 senelik sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Habere göre Siyah-Beyazlılar, Immobile'ye yıllık net 6 milyon euro ücret ödeyecek.

Transferin resmiyet kazanması için Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun son onayının beklendiği vurgulandı.

SIRADA Dİ MARİA VAR!

Benfica ile olan sözleşmesi sona eren ve şu an Arjantin ile Copa Amerika'da yer alan, adı Beşiktaş'la da anılan Angel Di Maria'nın turnuva sonrası açıklama yapması bekleniyor.

Arjantinli yıldız futbolcu Angel Di Maria karar aşamasında... Benfica ile sözleşmesi haziran ayında sona eren ve şu an boşta olan yıldız futbolcu turnuva sonrası açıklama yapacak.

Gabriel Paulista ve Rafa Silva'yı transfer eden Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi biten Angel Di Maria için yoğun mesai harcıyor. 

Beşiktaş'ın deneyimli isme 1 yıllık sözleşme ve 5 milyon euro maaş önerdiği ve transferi bitirebilmek için her yolu denediği ifade edildi.

Bakmadan Geçme