• Haberler
  • TV
  • İnci Taneleri 18.Bölüm Bölüm Tek Parça İzle! 9 Ekim Perşembe

İnci Taneleri 18.Bölüm Bölüm Tek Parça İzle! 9 Ekim Perşembe

İnci Taneleri 18.Bölüm Bölüm Tek Parça İzle! 9 Ekim Perşembe.. Yeni sezon ilk bölüm izle! Kanal D'nin perşembe akşamlarında izleyici ile buluşan dizisi İnci Taneleri yeni sezonun ilk haftasında 18.bölümü ile ekranlara geliyor. 9 Ekim Perşembe saat 20:00'den itibaren yayınlanacak İnci Taneleri'nde neler yaşanacak?

İnci Taneleri 18.Bölüm Bölüm Tek Parça İzle! 9 Ekim Perşembe

Piraye, Azem’in gerçek kimliğini öğrenmesiyle çok büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Zerre, Dilber’i Zahir’den kurtarmak için kendini feda etmeye hazırdır. Cihan’ın, Rezzan ile girdiği tehlikeli ilişki Elif ile olan masum aşkını sarsar. Düğününe sayılı gün kalan Nehir, babası ile görüşmeyi reddedince Cihan, Azem’e bu durumu açıklamak zorunda kalır.

Azem, onca çabadan sonra tekrar başa döndüğünü hissederken çocukları ile yan yana gelir. Fakat bu kavuşma yıllarca hayalini kurduğu gibi olmayacaktır.

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de!

İNCİ TANELERİ 18.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Furkan Rıza Demirel

Bakmadan Geçme