• Haberler
  • TV
  • İnci Taneleri 2.Bölüm Fragmanı İzle Gelecek Hafta Neler Olacak?

İnci Taneleri 2.Bölüm Fragmanı İzle Gelecek Hafta Neler Olacak?

İnci Taneleri 2.Bölüm Fragmanı İzle Gelecek Hafta Neler Olacak?... Kanal D'nin yeni dizisi İnci Taneleri ilk bölümü ile 25 Ocak Perşembe akşamında izleyici ile buluştu. Tanıtımları ile adından söz ettiren İnci Taneleri'nin birinci bölümü de çok konuşuldu. Seyirciler İnci Taneleri dizisinin gelecek hafta yayınlanacak 2.bölümünde neler olacağını merak ediyor.

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de Azem Yücedağ karakterine hayat vereceği İnci Taneleri dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı! İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. 

İnci Taneleri'ne bu kez Yılmaz Erdoğan'ın kalemi damga vurdu!

“Taze ön yargılara bayat geçmişler...”

Yıllar sonra ekrana dönüş yapmaya hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin fragmanları gündem yaratmaya devam ediyor. Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” olup pavyonda dans ettiği günlerce konuşulan dizinin ilk bölümünü anlatan yeni tanıtım filmi bu kez ağlattı. Azem’in ölen eşinin kabri başında, “Merhaba sevgilim, merhaba…” diyerek gözyaşlarına boğulduğu anlar diziye olan merakı iyice attırdı.

İnci Taneleri, bu kez duygusal bir tanıtım ile izleyici karşısına çıktı. Şarkıları ve dans sahneleri ile haftalardır gündemden düşmeyen İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni tanıtımına Yılmaz Erdoğan’ın bu cümleleri damga vurdu:

“Artık hiç silinmiyor kara lekeler
Sonsuza kadar peşinden geliyorlar
Taze ön yargılara bayat geçmişler”

İNCİ TANELERİ 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA OLACAKTIR!

Bakmadan Geçme