• Haberler
  • Gündem
  • Irak'ın Kuzeyinde ve Barış Pınarı Bölgelerinde 17 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

Irak'ın Kuzeyinde ve Barış Pınarı Bölgelerinde 17 Terörist Etkisiz Hale Getirildi!

MSB: 'Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi.'

Kahraman Mehmetçik, Türk milletinin huzur ve güvenliğini tehdit eden hiçbir terör örgütü ve mensuplarına göz açtırmıyor.

Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde arka arkaya operasyonlar gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri, eylem hazırlığında olan PKK terör örgütü üyelerini ve sığınaklarını yerle bir etmeye devam ediyor.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyi ve Barış Pınarı bölgelerinde gerçekleştirilen operasyon hakkında bilgi paylaşıldı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Teröristler için kaçacak yer yok, hiçbir yer onlar için güvenli değil! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit ettiği 14 PKK'lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde belirlediği 3 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."

MUHABİR

Bakmadan Geçme