• Haberler
  • Gündem
  • İran Teşekkür Paylaşımında Türk Bayrağına Yer Vermedi mi?

İran Teşekkür Paylaşımında Türk Bayrağına Yer Vermedi mi?

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından cenaze töreni düzenlendi. Birçok ülkenin katıldığı cenaze programına katılanlar için İran'dan teşekkür mesajı yayınlandığı ancak bu paylaşımda Türk bayrağına yer verilmediği iddia edildi.

Birçok yüksek takipçili hesap ve haber sitesinin görseli paylaşmasıyla birlikte İran'ın Türkiye teşekkür etmediği iddiası gündem oldu.

Sosyal medya kullanıcıları Türkiye'nin İHA gönderip arama çalışmalarında etkin rol oynayıp yas ilan etmesine rağmen teşekkür paylaşımında Türkiye'ye yer verilmediği iddia edilen görsel üzerinden tepkilerini dile getirdi.

İddiaların ve görselin doğru olmadığı iki ayrı görselin olduğu ve Türk bayrağının yer olmadığı görselin kamuoyunu yanıltmak için paylaşıldığı düşünülüyor.

İKİ FARKLI PAYLAŞIM BULUNUYOR!

Konu ile alakalı sosyal medyada yayınlanan iki farklı paylaşım bulunuyor. Paylaşımın birisinde ülke bayrakları arasında FIFA'nın bile yer alması şaşırtıcı bulundu.

Başka paylaşımda ise önceki paylaşımda bulunan bayrakların bulunmadığı görüldü. Paylaşımların resmi hesaplardan yapılıp yapılmadığı ve doğru olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.

İŞTE TARTIŞMA KONUSU OLAN O PAYLAŞIMLAR!

İran Teşekkür Paylaşımında Türk Bayrağına Yer Vermedi mi?

2.PAYLAŞIM DAHA FARKLI!

Sosyal medyada yayılan diğer bir paylaşımda ise yukarıdaki görselden farklı olarak bazı ülkelerin bayrakları yer alırken, bu paylaşımın yayınlandığı sitede Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ibaresi bulunuyor.

İran Teşekkür Paylaşımında Türk Bayrağına Yer Vermedi mi?

Bakmadan Geçme