• Haberler
  • Gündem
  • İrem Derici'nin 'Dolandırıcılık' İddiası Magazin Dünyasını Karıştırdı

İrem Derici'nin 'Dolandırıcılık' İddiası Magazin Dünyasını Karıştırdı

Şarkıcı İrem Derici'nin gündeme getirdiği "dolandırıcılık" iddiası, magazin dünyasını karıştırdı.

Şarkıcı İrem Derici’nin konuk olduğu bir programda isim vermeden yıllardır birlikte çalışan ikiliden birinin diğerini dolandırdığını iddia etmesi magazin dünyasını karıştırdı.

Derici, yaptıkları programlarla magazin dünyasının en çok tanınan isimlerinden olan ikilinin arasının açıldığını, sahte fatura yöntemiyle partnerini dolandıran kişinin eşiyle birlikte Amerika’ya kaçmaya çalıştığını ve arkadaşını mağdur ettiğini ifade etti.

Derici’nin açıklamalarından sonra magazin dünyası “kim bu ikili?” sorusunun cevabını ararken akıllara magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel geldi.

Uzun yıllardır birlikte program yapan ikili, İrem Derici’nin iddialarının ardından canlı yayında açıklama yaptı.

İftiralara Alıştık, Artık Üzerimizde Durmuyor!

İddiaları kesin bir dille yalanlayan ikiliden Gülşen Yüksel, “Biz iftiralara o kadar alıştık ki artık üzerimizde durmuyor. 18 yıldır hakkımızda neler çıktı neler. Kanalda saç saça baş başa kavga ettiğimiz ve camları kırdığımız söylenmişti, Müge'nin beni evden kovduğu söylendi, yıllarca küs kaldığımız söylendi. Allah korusun" diyerek söylentilere tepki gösterdi.

Müge Dağıstanlı da dostluklarının 18 yıl önce başladığını belirterek, “İyi günlerimiz de oldu kötü günlerimizde. Bizim içimizdeki birlik sağladığımız görünce saldırılar çirkinleşiyor. Mesleğimizle ilgili bize saldıramadıkları zaman bu sefer de belden aşağı saldırı başlıyor. Öyle bir iftira at ki yakışsın. Attığınız iftiralar bu masaya ve ikimize yakışmıyor. Birbirimize olan bağımız bazı insanlar tarafından tartışılmamalı. Etrafı kırarak dökerek hiçbir yere gidemezsiniz.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Yüksel ve Dağıstanlı’nın açıklamalarının ardından İrem Derici’nin ne diyeceği merak konusu oldu.

Bakmadan Geçme