• Haberler
  • Spor
  • İrfan Can Kahveci: Jose Mourinho beni tebrik etti

İrfan Can Kahveci: Jose Mourinho beni tebrik etti

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, Samsunspor ve Manchester United maçları ile birlikte zorlu fikstüre gireceklerini söyleyerek, 'Çok önemli oyuncularımız var. Bu kadronun bu fikstürün üstesinden geleceğini düşünüyorum. Her maça aynı konsantrasyonla çalışıp, inşallah hepsinden üç puanla dönmeyi hedefliyoruz' dedi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, FB TV'de yayınlanan 'Günün Röportajı' programına konuk oldu. A Milli Takım'ın, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynadığı maçlarda kaydettiği gollerle galibiyetlerde önemli rol oynayan Kahveci hem performansını hem de milli arayı değerlendirdi.

'MİLLİ ARA VERİMLİ GEÇTİ'

Sözlerine ilk olarak milli arayı değerlendirerek başlayan İrfan Can Kahveci, "Milli ara hem takım için hem de benim için çok verimli geçti diyebilirim. Yani benim açımdan muhteşemdi. İki maçta da gol atmak çok güzeldi. Nitekim milli takımda iyi bir jenerasyonumuz var. Çok iyi uyum sağladık. Güzel gidiyoruz. İnşallah ileride de Dünya Kupası'na katılmak için elimizden geleni yapacağız. Zorlu zeminlerde oynadık, uzun yolculuklar yaptık ama sonucu güzel oldu” dedi.

'TAKIM OLARAK İYİDİK'

A Milli Takım'ın, Uluslar Ligi'nde deplasmanda İzlanda ile oynadığı müsabaka için ise milli futbolcu, "Açıkçası hala belimde ağrılar var diyebilirim. Zemin taş gibiydi. Sanki taşta oynuyormuşuz gibiydi, zorlu bir zemindi. Çok şükür ki sakatlık olmadan o maçı atlattık. Sonucu da güzel oldu. Bizim açımızdan zordu. İyi oyun oynandı, takım olarak çok iyiydik. Benim attığım golle 1-1'i bulduk ama takım olarak çok iyi mücadele ettik. Güzel bir sonuç aldık ve ben de bundan dolayı mutluyum" şeklinde konuştu.

'GOL ATTIKÇA İSTEĞİM ARTIYOR'

29 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'nin Süper Lig'de bu hafta sonu Samsunspor ile oynayacağımız maç ile ilgili de, "Milli takıma gitmeden önce de hırsım vardı ve bu gollere ihtiyacım da vardı. İnşallah burada da devam edebilirim. Gol attıkça gol atma isteğim de artıyor diyebilirim. Samsun deplasmanı da zor ki oradaki zemin de çok iyi değildi. Ama inşallah orada da gol atarım. Geçen sene deplasmanda asist yapmıştım, içeride gol atmıştım ve inşallah Samsun'a gol atarım" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme