• Haberler
  • Spor
  • İsmail Kartal Alanyaspor Maç Sonu Açıklamaları 11 Şubat 2024

İsmail Kartal Alanyaspor Maç Sonu Açıklamaları 11 Şubat 2024

İsmail Kartal Alanyaspor Maç Sonu Açıklamaları 11 Şubat 2024... Süper Lig'de haftalardır zirveyi bırakmayan Fenerbahçe şok bir skorla Alanyaspor ile berabere kalarak 2.sıraya düştü.

HER ŞEYİ DENEDİ AMA OLMADI!

Maçta 1-0'lık skorla geriye düşen Fenerbahçe 1-1'i yakaladı. İkinci yarının başlarında kazandığı penaltı ile 2-1 öne geçti ancak sevinci kısa sürdü. Alanyaspor 2-2'yi yakaladıktan sonra oyuna müdahale eden İsmail Kartal ve öğrencileri maçı kurtarmayı başaramadı.

Ev sahibi Fenerbahçe'nin gollerini Dusan Tadic (p) ve Edin Dzeko kaydederken, Corendon Alanyaspor'un golleri Augusto'dan geldi. 

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

İsmail Kartal: Maçı kazanmayı çok istiyorduk. İyi başladık. Maçın başından sonuna kadar kontrol bizim elimizdeydi. Oyuncularım ve taraftarlar çok coşkulu ve istekliydi. Rakibimiz iki kere kalemize geldi, ikisi de gol oldu.

Dzeko 5 hafta sonra gol attı!

Ligde beş maçtır gol kaydedemeyen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko, bu maçta attığı golün ardından negatif yöndeki serisini bozmuş oldu. Bosna Hersekli yıldız, ligdeki gol sayısını 17'ye yükseltti.

Augusto bir ilki yaşadı

Fenerbahçe karşısında iki gol kaydeden Corendon Alanysporlu futbolcu Augusto, kariyerinde ilk kez bir maçta iki gol atmış oldu.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 64 puana yükselirken, Corendon Alanyaspor 28 puana ulaştı. 

Bakmadan Geçme