• Haberler
  • TV
  • İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?

İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?

İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?... ATV'nin sevilen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'le ekranlar şenleniyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunda, Türkiye'nin en çok kazandıran bilgi yarışması olarak ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soruların cevabı merak ediliyor.

SORU: İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?

A- 1

B- 11

C- 21 

D- 31

CEVAP: A- 1

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN MÜTHİŞ MESAJ!

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soru sonrasında Kenan İmirzalıoğlu Filistinliler topraklarını sattı bunları hak ediyor diyen acımasız insanlara da mesaj verdi.

Müslümanların 1948'e kadar İsrail'e sattığı toprakların toplamda Filistin'in yüzde 1'i olduğunu Hristiyan ve diğer insanların sattıklarıyla ancak yüzde 5'i bulduğunu anlatarak Filistin'de yaşanan zulmün hiçbir gerekçesi olamayacağını anlattı.

Bakmadan Geçme