• Haberler
  • Dünya
  • İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Haber Alınamıyor! Gallant Öldü mü?

İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Haber Alınamıyor! Gallant Öldü mü?

İsrail Basını: 'Savunma Bakanı Gallant'a Ulaşılamıyor!'

İsrail'in Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah'ı öldürmesi ve arkasından Lübnan'a yönelik hava ve kara harekatı başlatmasının ardından günlerdir İran'dan beklenen cevap geldi.

İran, akşam saatlerinden itiraben yaklaşık 500 füze ile İsrail'i vurmaya başladı. İran'ın saldırısının ardından İsrail'den açıklamalar peş peşe gelmeye başladı.

Aylardır Gazze ve Lübnan'da sivilleri katleden İsrail, ilk açıklamasında İran'ın sivilleri vurduğunu iddia etti. Ardından yapılan açıklamada ise "Bu normal değil! Atılan füzelerin hepsi bizi öldürmek için atılıyor." şeklinde dikkat çeken açıklama geldi.

İran, saldırılarda Hizbullah Lideri Nasrallah'ın öldürüldüğü saldırıda kullanılan ve İsrail'in en büyük askeri havaalanı olarak bilinen stratejik noktayı da vurduğunu açıkladı. İsrail'in en büyük havaalanı yerle birle edilerek kullanılamaz hale getirildi.

İran'ın saldırılarıyla birlikte İsrail'de savaş sirenleri çalarken İsrail basını dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İran'ın saldırılarının ardından İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant'tan haber alınamadığını duyurdu. Yaşanan gelişmelerin ardından İsrail Savunma Bakanı Gallant öldü mü? Neden haber alınamıyor? İsrail bir açıklama yaptı mı? Sorularının cevabı merak konusu oldu.

İsrail basınının yaptığı paylaşımın ardından İsrailli yetkililerden konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Gallant yaşıyor mu yoksa saldırılar da öldürüldü mü? Buna dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme