• Haberler
  • Dünya
  • İsrailli Bakan Skandallarına Bir Yenisini Daha Ekledi! Bu Kez de Photoshoplu Fotoğrafla Saldırdı

İsrailli Bakan Skandallarına Bir Yenisini Daha Ekledi! Bu Kez de Photoshoplu Fotoğrafla Saldırdı

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik saldırgan tutumlar sergileyen İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, son zamanlarda X hesabı üzerinden Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan skandal ve provakatif içerikli paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi.

Hemen her fırsatta Erdoğan'ı yönelik saygı sınırlarını aşan bir üslupla paylaşım yapan ve bir önceki paylaşımında da CHP'yi de tartışmaya dahil eden Katz, bu seferde Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar üzerinden Erdoğan'a saldırdı.

PHOTOSHOPLU FOTOĞRAF KULLANDI

Geçen paylaşımlarında, İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP'yi etiketleyerek Türkiye'de iç siyaseti karıştırmayı hedefleyen Katz, son olarak Hamas'ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'la Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın photoshoplu görselini yayınladı.

Sanki Sinvar'la Erdoğan görüşmüş gibi bir algı yaratmaya çalışan Katz, "Erdoğan'ın yeni arkadaşı, Hamas'ın lideri, toplu katliamcı Yahya Sinvar. Türk milleti sizden utanıyor!" diyerek, yine Türk kamuoyuna oynadı.

MUHABİR

Bakmadan Geçme