• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul'da 4 Katlı Bina Çöktü! 7 Kişi Kurtarıldı

İstanbul'da 4 Katlı Bina Çöktü! 7 Kişi Kurtarıldı

Küçükçekmece ilçesinin Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan bir bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan 4 katlı bir bina, Belediye Caddesi üzerinde, henüz belirlenemeyen bir sebeple 08.45 sıralarında çöktü.

ENKAZ ALTINDA KALANLAR OLDU

Binanın çökmesinin ardından enkaz altında kalan vatandaşlar olduğu bildirildi ve enkaz altından gelen sesler duyuldu.

Olay yerine hızla çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kurtarma çalışmaları devam ediyor ve enkaz altında kalanların kurtarılması için ekipler yoğun çaba harcıyor.

İstanbul'da 4 Katlı Bina Çöktü! Enkazın Altından Sesler Duyuldu

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA YAPILDI! 7 KİŞİ KURTARILDI

Küçükçekmece'de 8:40 sularında zemin artı 3 katlı binada zeminde iş yeri var bir üst katta da büro var. Aileler yaşıyor. İlk etapta AFAD'ın koordinesinde ekipler bölgeye geldi. 7 kişi yaralı olarak kurtarıldı. İlk bilgileri göre 2 kişinin daha göçük altında olduğu söyleniyor.

Bize ulaşan şuan itibariyele ölü ihbarı yok. 7 kişinin 2'si biraz daha ağır. 5 kişi normal. Binada toplam 9 kişi vardı. 1988 yapımı bir bina. Çökmeyle ilgili herhangi bir tespit yok.

İlerleyen saatlerde bilgilendirme olacak. Adli ve idari süreç devam edecek. Patlama tespiti olmamıştır.

BELEDİYE BAŞKANI: BİNE METRUKTU

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi; "Metruk bir binaydı. İçeride yaşayan olmayabilir ancak kesin değil" diye açıklama yaptı.

Bakmadan Geçme