• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul'da Beklenen Yağış Geldi! Yollar Göle Döndü, Kapalı Çarşıyı Su Bastı

İstanbul'da Beklenen Yağış Geldi! Yollar Göle Döndü, Kapalı Çarşıyı Su Bastı

Dünyanın en büyük şehirlerinden İstanbul, yağmurlu havaya adeta esir düştü. Yağışın ardından cadde ve sokaklar göle dönerken bir çok ev ve işyerini de su bastı.

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış Avrupa yakasında aralıklarla etkili olmaya devam ediyor.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından, İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi. Avrupa yakasında etkili olan sağanak yağış, olumsuzlukları da beraberinde getirdi.

Sağanak nedeniyle bazı vatandaşlara ise zor anlar yaşadı. Öte yandan, etkili olan sağanak yağış nedeniyle E-5 Karayolunda oluşan su birikintileri nedeniyle de sürücüler güçlükle ilerledi. Tarihi kapalı çarşıyı da yağışın ardından su bastı. Beyoğlu İstiklal Caddesi göle döndü. Esnaf ve vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sağanak nedeniyle Fatih’te bulunan Gülhane Parkı'nı su bastı. Kısa süreli etkili olan sağanak yağış nedeniyle yollar su ile kaplanırken, bazı araçların güçlükle ilerlediği görüldü.

Yağış nedeniyle Kabataş tramvay yolu su kanalına dönerken, seferler durduruldu. Karaköy’de ise yoğun yağıştan dolayı bazı işyerlerini su bastı.

 

Bakmadan Geçme