• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul'da vahşet: İki kadını katledip kendini surlardan attı

İstanbul'da vahşet: İki kadını katledip kendini surlardan attı

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki bir kişi, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Kendisi de surlardan atlayarak intihar ederken, dehşete düşüren anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şahsın olaydan önce 19 yaşındaki bir kadını daha öldürdüğünü belirtti.

İstanbul Fatih'te bir kişi, bir kadının başını kesip Edirnekapı surlarından attıktan sonra kendisi de atlayarak intihar etti.

Semih Çelik adlı caninin öldürdüğü Ayşenur H. ve İkbal U.'nun eski ve yeni sevgilileri olduğu iddia edildi.

Semih Çelik’in kasaplık yaptığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Henüz 2005 doğumlu İkbal Uzuner, bugün SEMİH ÇELİK tarafından katledildi. Üstelik katilin ikinci cinayetiydi. Parçalanarak öldürülen İkbal Uzuner'in katil tarafından 1 senedir rahatsız edildiği öğrenildi.

KADININ KAFASINI SURLARDAN ATIP KENDİSİ DE İNTİHAR ETTİ

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Edirnekapı surlarında kan donduran bir olay yaşandı. Bir kişi, bir kadının başını kesip surlardan aşağı attı. Şahıs da olayın ardından surlardan atlayarak canına kıydı.

OLAYDAN SAATLER ÖNCE BİR KADINI DAHA ÖLDÜRMÜŞ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden konu ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada, şahsın olaydan birkaç saat önce bir kadını daha öldürdüğü belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; yapılan çalışmalarda; S.C.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak;

Yapılan çalışmalarda; S.Ç.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

KAN DONDURAN ANLAR KAMERADA

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde çevredekilerin çığlık attığı görüldü.

SATANİK FİGÜR MÜ ÇİZDİ?

Madde bağımlılığı da bulunan caninin deftere çizdiği korkunç çizimler de gündem oldu. Bir kullanıcı bu çizdiğinin satanistlerin sembollerine benzediğini ifade etti.

İstanbul'da vahşet: İki kadını katledip kendini surlardan attı

İstanbul'da vahşet: İki kadını katledip kendini surlardan attı

Bakmadan Geçme