• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul Fatih'te Sokak Köpekleri Tarafından Parçalanarak Öldürülen Gençle İlgili Kahreden Detay!

İstanbul Fatih'te Sokak Köpekleri Tarafından Parçalanarak Öldürülen Gençle İlgili Kahreden Detay!

Türkiye'deki sokak köpeği terörü bir can daha aldı. İstanbul Fatih'te başıboş sokak köpekleri tarafından parçalanarak öldürülen Ayhan Özçelik ile ilgili detaylar ise kahretti. Boğazı ve kafası paramparça edilen Özçelik'in zihinsel engelli olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Fatih'de gece yarısı Ayhan Özçelik adlı bir kişiye saldırdı. Silivrikapı Mahallesi'nde İBB Buz Pisti'nin yan tarafındaki boş arazide köpeklerin saldırısına uğrayan Ayhan Özçelik ağır yaralandı. Özçelik çevrede bulunan vatandaşlar tarafından aranan 112 Acil Yardım ekiplerinin ambulansı ile İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak boğazı ile beraber vücudunun her yeri aldığı köpek ısırığı sonucu yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Ayhan Özçelik'in zihinsel engelli olduğu öğrenildi. Kardeşinin cenazesini teslim olan Burhan Özçelik, "5-6 tane köpeğin saldırısına uğruyor. Boğazı ve kafası parçalanıyor. Vücudunda elbise bile kalmamış. Köpeklerin patileri kardeşimin üstündeymiş, orada başında bekliyorlarmış. Çöpçüler olmasa sabaha kadar kardeşimi yiyeceklerdi ve kardeşim bu sırada hala hayattaydı. Çöpçülerin attığı videoda ağzı kıpırdıyor." dedi.

SALDIRGAN KÖPEKLER TOPLANMAYA BAŞLANDI

Öte yandan olayın ardından belediye ekipleri harakete geçti.

Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın yankıları sürerken ekipler sabah saatlerinde köpekleri toplamak için bölgeye gitti. Uyutulduktan sonra yakalanan köpekler bölgeden götürüldü.

Bakmadan Geçme