• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul Fatih'teki Vahşi Cinayet Sonrasında Google'de En Çok Aranan Kelimeler Şok Etti

İstanbul Fatih'teki Vahşi Cinayet Sonrasında Google'de En Çok Aranan Kelimeler Şok Etti

İstanbul'da iki genç kızın vahşice katledildiği cinayetin ardından milyonlarca kişi Google'ye akın etti. kullanıcıların en çok aradığı kelimeler ve konu ise şok etti. Detaylar haberimizde...

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki iki kadının vahşi bir şekilde öldürülmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. 

Kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik, önce 19 yaşındaki sevgilsi olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Ayşenur Halil'i Eyüpsultan'da öldürdü. Yarım saat sonra da Fatih'de eski sevgilisi olduğu belirtilen İkbal Uzuner'i kafası vücudundan ayırarak vahşice öldüren Semih Çelik daha sonra surlardan atlayarak intihar etti.

Yaşanan vahşi cinayetler Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medya platformlarında cinayet ve intihar anına ait görseller arka arkaya paylaşılmaya başlandı.

Vahşet görüntülülerinin ardından İstanbul'daki vahşi cinayet ile ilgili yayın yasağı getirilerek sosyal medya platformlarındaki kan donduran görüntüler mahkeme kararıyla tek tek kaldırılmaya başlandı.

GOOGLE'DE EN ÇOK ARANAN KELİMELER ŞOK ETTİ!

İstanbul'daki cinayetlerin ardından Google'de en çok cinayetin kurbanlarından birisi olan İkbal Uzuner oldu. İkbal'in katledilmesinin ardından olay yerine gelen annesin kızına yaktığı ağıt yürekleri dağlamış ve sosyal medyada da güdem olmuştu.

İkbal Uzuner'in başsız cesedi ve Semih Çelik'in intihar ettiği ana ait görüntülerin sosyal medya platformlarından kaldırılmasının ardından kullanıcılar vahşet görüntülerini sansürsüz bir şekilde izlemek için Google ve Telegram kanallarına akın etti.

Kullanıcıların sansürsüz cinayet görüntülerinin peşine düşmesi ise dikkat çekti.

Aranan kelimelerin ilk 15'inin tamamının cinayetle ilgili aramalar olduğu görüldü.

GOOGLE'DE SON 24 SAATTE EN ÇOK ARANAN KELİMELER NELER?

semih çelik ikbal

semih çelik

ayşenur

ikbal uzuner twitter

ayneşur halil

ikbal uzuner sansürsüz

sansürsüz

ikbal uzuner cesedi

telegram

ikbal uzuner telegram

ikbal uzuner görüntüleri

ikbal uzuner video

ikbal uzuner instagram

ikbal uzuner kimdir

ikbal uzuner facebook

 

Bakmadan Geçme