• Haberler
  • Gündem
  • İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümünün Mezuniyetine Montella Damga Vurdu!

İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümünün Mezuniyetine Montella Damga Vurdu!

EURO 2024 çeyrek finalinde A Milli Takım'ın Hollanda'ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etmesinin ardından tepkilerin odağındaki isim olan Vincenzo Montella'ya bir gönderme de İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden geldi.

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşan Türkiye, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı karşılaşmayı 2-1 kaybederek turnuvaya veda etti.

Karşılaşma sonrasında milyonlarca kişi A Milli Takım oyuncularına teşekkür ederken teknik direktör Vincenzo Montella'ya ise tepki gösterdildi.

Özellikle kadro tercihleri, maç içerisinde oyunu okuyamaması, oyuncu değişikliklerinde geç kalması gibi konularda eleştirileri okları üzerine yönlendirilen Montella, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) öğrencilerinin de gündemindeydi.

MEZUNİYET TÖRENİNDE MONTELLA DETAY!

Okudukları bölümden mezun olan İTÜ Uçak Mühendisliği Bölümü öğrencileri A Milli Takım'ın eleştirilen teknik direktörü Vincenzo Montella'yı unutmadı.

Öğrenciler, mezuniyet töreninde hazırladıkları Montella pankartıyla Türkiye'nin gündemine oturdu.

Bir grup öğrenci, mezuniyet geçiş töreninde ellerinde "Montella oyuncu değiştirene kadar mezun olduk" yazılı pankartı taşıyarak Montella'ya göndermede bulundu.

İTÜ öğrencilerinin mezuniyet törenindeki bu pankartı sosyal medyada gündem oldu.

 

Bakmadan Geçme