• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Parti'den AK Parti'ye Hangi Milletvekilleri Geçecek? İşte İsimler!

İYİ Parti'den AK Parti'ye Hangi Milletvekilleri Geçecek? İşte İsimler!

İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı sürpriz görüşmenin siyasetteki yankıları devam ediyor. İYİ Parti'den dört milletvekilinin önümüzdeki hafta içinde AK Parti'ye geçeceği iddia edildi? Kamuoyunda İYİ Parti'den AK Parti'ye hangi milletvekilleri geçecek? Sorusunun cevabı merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Eski Genel Başkanı Meral Akşener'i sürpriz kabulünün siyasetteki tartışmaları ve yankıları devam ediyor.

Görüşmenin içeriğinin Akşener ve Erdoğan tarafından açıklanmamasıyla birlikte kamuoyunda görüşmeyle ilgili hemen her gün yeni iddialar ortaya atılmaya başlandı.

İlk olarak Akşener'in oğlu Fatih Akşener için Paris Büyükelçiliği'ni istediği iddiası gündeme gelirken daha sonra Akşener'in Cumhurbaşkanlığı yardımcısı olacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bu iddialar henüz netlik kazanmamışken Ekol TV'de programa katılan Haber 7 yazarı Ferhat Murat siyasette çok büyük yankı uyandıracak bir iddia daha ortaya attı.

İYİ PARTİ'DEN 4 MİLLETVEKİLİ AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?

Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmesinin değerlendirildiği programda Ferhat Murat, "Önümüzdeki hafta siyasi gündemler arasında en fazla konuşacağımız konular arasında olabilir" diyerek yaptığı açıklamanın devamında Zannediyorum Pazartesi veya Salı günü, İYİ Parti'de siyaset yapan şuan aktif 4 tane milletvekili AK Parti'ye geçecek" ifadelerine yer verdi.

Ferhat Murat'ın açıklamaları biranda kamuoyunda gündem olurken İYİ Parti'den AK Parti'ye hangi milletvekilleri geçecek sorusunun cevabı da merak konusu oldu.

İYİ PARTİ'DEN AK PARTİ'YE GEÇECEK MİLLETVEKİLLERİNİN İSİMLERİ!

İYİ Parti'de Meral Akşener'e yakınlığı ile bilinen İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Koray Aydın, Uğur Poyraz ve Tolga Akalın'ın İYİ Parti'den AK Parti'ye geçeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

 

Bakmadan Geçme