• Haberler
  • Siyaset
  • İYİ Parti Sivas Adayı Mehmet Ceylan Temel Karamollaoğlu İçin Ne Dedi?

İYİ Parti Sivas Adayı Mehmet Ceylan Temel Karamollaoğlu İçin Ne Dedi?

Saadet Partisi'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda İYİ Parti'nin Sivas Belediye Başkan Adayı'nın Temel Karamollaoğlu hakkındaki sözlere sert tepki verildi. Paylaşım sonrasında gündem olan İYİ Partili Mehmet Ceylan'ın Temel Karamollaoğlu için söylediği sözler merak konusu oldu.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada ""Apaçık bir yalanla Genel Başkanımızı hedef alan İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı olan zâtın hadsizliğini başta İyi Parti’ye gönül veren vatandaşlarımıza, değerli Sivaslılara ve aziz milletimize havale ediyoruz" denildi.

MEHMET CEYLAN TEMEL KARAMOLLAOĞLU İÇİN NE DEDİ?

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Burada 1989 yılında belediye başkanlığını kazandılar. Temel Karamollaoğlu diye bir şahıs var.  Daha 2. veya 3. ayında ‘Cumhuriyet burada kuruldu burada yıkılacak.’ dedi. Bu soysuzluk değil de nedir?”

İŞTE O KONUŞMA:

MEHMET CEYLAN KİMDİR?

Mehmet Ceylan (d. 1957, Sivas, ) siyasetçi, iş insanı.

Ticaret Lisesi mezunudur. Sivaslı İş Adamları Grubu, Sivas Hizmet Vakfı, Dayanışma Derneği, Yatırım Holding, Demir Çelik AŞ ve İlbeyliler Derneği, Bakü-Azerbaycan İş Adamları Derneği, Türkiye - Azerbaycan ve Türkiye - Ürdün İş Konseyi, Tüm Milliyetçi İş Adamları Derneği Kurucu Üyelikleri ve ve Yöneticilikleri ve TBMM XXI. Dönem Sivas Milletvekilliği yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Mehmet Ceylan, 15 Mayıs 2002 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa etmiştir. 27 Mayıs 2002 tarihinde Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine parti rozeti takmasıyla Büyük Birlik Partisi üyesi olmuştur. Daha sonra Zafer Partisine katılan Mehmet Ceylan, bu partide Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. 11 Nisan 2022 tarihinde partisinden istifa etmiştir. Mehmet Ceylan, 6 Aralık 2023 tarihinde 2024 Türkiye yerel seçimlerinde İYİ Parti Sivas Belediye Başkan Adayı olarak tanıtılmıştır.

Bakmadan Geçme